Esther von Arx

oie_jpg (3) Mijn naam is Esther von Arx. Ik ben geboren in 1976, gehuwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik ben opgeleid als klinisch psychologe aan de Universiteit van Leuven en als gecertificeerd Cliëntgerichte Therapeute (FMS). Naast mijn ervaring als psychologe-therapeute heb ik eveneens een ruime werkervaring binnen HR en de privésector. Als bedrijfspsycholoog heb ik personeelsleden gecoacht ivm burn-out en eveneens was ik verantwoordelijk voor het recruteringsproces.

Als erkend psycholoog ben ik lid van de Belgische Federatie van Psychologen en de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen.

Opleidingen

  • Master/Licentiate in de Klinische Psychologie (K.U.Leuven)
  • Postgraduaat Cliëntgerichte Therapie (FMS)
  • Postgraduaat Psychodiagnostiek (Lessius Hogeschool)
  • Postgraduaat HRM (Ehsal)
  • Rouwtherapie (K.U.Leuven)
  • Coaching bij Burn-Out&Stress (Interactie Academie)

Lidmaatschap

  • Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC)
  • Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP)
  • Belgische Federatie van Psychologen (BFP)
  • Erkend als psycholoog bij de psychologencommissie (Belgische Federatie van Psychologen), erkenningsnummer 762107318

Werkgebied

Volwassenen, rouwverwerking, traumazorg, depressie, burn-out&stress

Preventiebeleid binnen bedrijven